колата е 1.8 8в колеги проблема ми е същия като на колегата със V6,като мине на газ няма никакви проблеми с газов инжекцион е
Известие
Collapse
No announcement yet.
Студена гърми, прекъсва -1.8 8v
Collapse
X
-
Студена гърми, прекъсва -1.8 8v
Last edited by Furious 155; d.m.y г., 17:04.Alfa Romeo 166 3.0 V6 24V
Alfa Romeo 155 1.8 8v TSТагове: Няма
-
Първоначално публикувано от RASI Покажи съобщениеколата е 1.8 8в колеги проблема ми е същия като на колегата със V6,като мине на газ няма никакви проблеми с газов инжекцион еAlfa Romeo 155 1,8 T.S. 8V, Alfa Romeo 156 SW 2,4 JTD 10V
-
Първоначално публикувано от RASI Покажи съобщениеква е тая шаиба брат как изглежда даи снимка неква
Ако пляка в смукателния колектор според мен е бедна сместа а за това може да има доста причини! Може и дебитомер да е може и бензинов регулатор, може и помпата да е тръгнала...
Дебитомера не ви съветвам да го пипате еи така от любопитство защото не се настроива на око... (не че неможе и да се уцели някаква настроика ама.... )Last edited by mimouzunov; d.m.y г., 14:16.sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...
Comment
-
странното е че като загрее се оправя,тя минава на газ на 40 градуса и аз я прехвърлям на бенз и е добре,но сутрин е страшно няма каране и докато заработи що годе добре на бензин гасне поне 3-4 пъти,паля гасне,паля гасне,паля работи малко и пак гасне,и 4-тия път вече почва да работи ама принудително с настъпване на педалаAlfa Romeo 166 3.0 V6 24V
Alfa Romeo 155 1.8 8v TS
Comment
-
Първоначално публикувано от RASI Покажи съобщениестранното е че като загрее се оправя,тя минава на газ на 40 градуса и аз я прехвърлям на бенз и е добре,но сутрин е страшно няма каране и докато заработи що годе добре на бензин гасне поне 3-4 пъти,паля гасне,паля гасне,паля работи малко и пак гасне,и 4-тия път вече почва да работи ама принудително с настъпване на педалаsigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...
Comment
-
Първоначално публикувано от mimouzunov Покажи съобщениеАко пляка в смукателния колектор според мен е бедна сместа а за това може да има доста причини! Може и дебитомер да е може и бензинов регулатор, може и помпата да е тръгнала...
Дебитомера не ви съветвам да го пипате еи така от любопитство защото не се настроива на око... (не че неможе и да се уцели някаква настроика ама.... )Alfa Romeo 155 1,8 T.S. 8V, Alfa Romeo 156 SW 2,4 JTD 10V
Comment
-
Първоначално публикувано от ivangenchev Покажи съобщениеМинах през абсолютно, което изброи. И аз тръгнах първо към датчика за температурата на компа смених го ефект нямаше, след това викам то ще е от свещи и кабели (бяха стари свещите, а имаше и избили кабели) смених ги също никакъв ефект, след това си викам нестига дебит на бензин (прегелдах цялата система, смених маркуча на помпата, който е вътре в резервоара, че беше тръгнал, пробвах с друг регулатор на бензин, други дюзи) и пак всичко без ефект направо се бях побъркал. Накрая реших да се престраша и да разбутам дебитомера (и намен не ми се разбутваше, че може и по зле да стане) свалих го, отворих го, врътнах го малко след което го сложих на колата и имаше малко подобрение. Свалих го пак и за да си дойде както трябва трябваше да направя около 1/4 оборот на шайбата.Първоначално публикувано от ivangenchev Покажи съобщениетова представлява дебитомера след като се отвори отдолу. Върти се голямата назъбена шайба.
Ако все пак се налага, маркирайте си с нещо оригиналното място на което е била назъбената шайба! И 1/4 оборот е доста - при мен промени с по 2-3 зъба в посока водеше до немалки отклонения на горивната смес.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от ivangenchev Покажи съобщениетова представлява дебитомера след като се отвори отдолу. Върти се голямата назъбена шайба.EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
Comment
-
Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщениеБратле,а това съпротивление на извода на датчика за температурата на въздуха, оригинално ли си е така или е слагано от после,че досега не съм иждал да ма такива неща там...
Иначе за белязането е задължително и аз си го бях белязал. А пък и аз знам, че изместване с един два зъба променя доста настройката, но при мен не беше достатъчно. Може това съпротивление ако не е заводски така да има някакво значение и за това да е трябвало толкова много да го въртя.Alfa Romeo 155 1,8 T.S. 8V, Alfa Romeo 156 SW 2,4 JTD 10V
Comment
-
Няма чак такова значение,че да местиш с 1/4 запчатката,просто темературният датчик явно е дал фира и са го "подсилили" с едно съпротивление.EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
Comment
-
Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщениеНяма чак такова значение,че да местиш с 1/4 запчатката,просто темературният датчик явно е дал фира и са го "подсилили" с едно съпротивление.Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92
България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!
Comment
Comment